maanantai 2. heinäkuuta 2012

Poitsu kasvaa ja kehittyy

Meillä asuu tällä hetkellä melkoisen onnellinen pikkukoira.

Eppu on aivan onnessaan uudesta pihamaasta, uusista hajuista ja ennenkaikkea talon takana aukeavasta metsästä. Poitsu kasvaa kamalaa kyytiä ja ilmeisesti alkaa pikkuhiljaa vaihtamaan purukalustoa. Sen verran näyttää järsivän kaikkea minkä hampaisiinsa vaan saa.

Rokotuksillakin käytiin tuossa parisen viikkoa sitten. Samalla löytyi pieni napatyrä, jolle ei ainakaan vielä toistaiseksi olla tekemässä mitään. Odotellaan ja katsellaan miten tilanne kehittyy.

Pentukurssi Virikkeessä alkaa olemaan viimeistä kertaa loppu. Ollaan saatu paljon oppia ja neuvoa poitsun käsittelyn suhteen ja täytyy myöntää, että oppi alkaa menemään ipanalle kaaliin. :) Osataan jo istua, mennä maahan ja ottaa kivasti kontaktia. Luoksetulokin sujuu vallan mallikkaasti. Viikonloppuna poitsu hiffasi kuinka kivaa on noutaa palloa! Siinähän sitä riemua riittääkin loppuelämäksi. =)

Meinattiin osallistua syyskuussa pentuagilityyn ja jäljestyskurssille, niin saadaan vähän ohjelmaa ipanalle ja emännälle illoiksi.


2 kommenttia:

  1. Moro Eppu, täällä velipoika Jallun emäntä! Sä olit tosi pieni kun viimeksi tavattiin, olispa kiva nähdä susta uusia kuvia niin katsottais, kumpi on nyt isompi. Jallu ainakin kasvaa aika hitaasti ja nyt kannustan, että kun ei tullut agilityyn mini (mitä ei kyllä odotettukaan), niin pitäis tulla isohko medi, että pärjäis muiden joukossa - olettaen, että agility on terveyden kannalta mahdollista. Jallulla on ollut vähän vastuksia jalkojen kasvuhäiriön takia, mutta nyt se paranee toivottavasti vauhdilla ja on menossa pentukurssille ja aletaan taas harjoitteleen noutoja ja sellaista. Korvat sillä on välillä koristeena, luoksetuloon pitää kiinnittää vieläkin enemmän huomiota kun luonne on aika itsenäinen ja rohkea. Mutta tosi kiva kaveri ja kaikessa touhussa mukana niin kuin kokkerin kuuluukin olla! Käykää tutustumassa meidän juttuihin tuolla meidän blogissa jepen.blogspot.com (se on nimetty ekan koiramme Jepen mukaan).

    VastaaPoista
  2. Moikka! Tuoreempia kuvia löytyy kyllä, kunhan saan ne purettua ensin koneelle kamerasta. :) Tassunheilautukset velipojalle!

    VastaaPoista