lauantai 2. kesäkuuta 2012

Eppu kotiutuu

Eppu on kotiutunut hienosti uuteen perheeseensä. Ensimmäiset yöt vähäsen kitistiin, mutta koiranpedin sijoitus makkariin sängyn viereen ja käden roikottaminen pedin kulmalla helpottivat pennun sopeutumista hieman. 

Eppu tekee melko pitkälti tarpeensa ulos, mitä nyt riehumiskohtausten jälkeen ipana saattaa lorauttaa pissit matolle ja öitä ei vielä pärjätä ilman välipissoja. Vaan eipä tuota vielä oikein voi pieneltä vaatiakaan.

Viime viikolla käytiin moikkaamassa isäpuolta Snappertunassa. Voi sitä iloa ja riemua, kun päästiin riehumaan puutarhassa, ilman pelkoa autoista tai muista liikkuvista härveleistä. :) 

Eppu ja emäntä Snappertunassa
Poitsulla tuntuu olevan aika paljon rohkeutta ja riehakkuutta, eli lähitulevaisuudessa aletaan harjoittelemaan rauhoittumista vähän enemmän. 

Ensi viikolla alkaakin pentukurssi Petikossa, torstaina käytiin vähäsen tutustumassa paikkaan ja kouluttajaan. Ihan kivalta vaikutti. Muitakin pentuja nähtiin, mutta olivat ihan liian ujoja Epun kanssa leikkimään. Poitsu kun on hieman raju leikeissään, niin pitää saada vähäsen rohkeampaa seuraa, ettei käy vahinkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti